• Home Traprenovatie
 • Traprenovatie

 • Tapijt
  De meeste trappen worden bekleed met tapijt. Laag- of hoogpolig, het voelt lekker zacht aan en is geluidsarm. Een trap bekleed met een laagpolige stof, kent weinig onderhoud. In onze showroom hebben we meer dan 150 verschillende soorten tapijt, waarvan de meeste geschikt zijn om uw trap mee te stofferen. Door te kiezen voor ondertapijt op de trap, dempt u het loopgeluid aanzienlijk en voorkomt u het ‘inlopen’ van uw tapijt zoveel mogelijk.

  PVC
  Waar het zijn opmars kent op het gebied van vloeren, vinden we het ook steeds vaker terug op trappen. PVC is ontzettend duurzaam en sterk, waardoor het een ideaal product is om te gebruiken op een trap. De frisse decors lenen zich uitstekend voor zowel moderne als klassiekere woningen. De stroken PVC worden verlijmd op uw trap, en hebben op de kopse kant van de trede een beschermprofiel.

  Eikenhouten overzetreden
  In trappenland het neusje van de zalm: Eikenhouten overzettreden. Wilt u uw trap een echte natuurlijke uitstraling geven? Dan zijn deze treden daar bij uitstek geschikt voor. De overzettreden worden over uw bestaande treden geplaatst, en bestaan uit 18mm multiplex met een toplaag van 6mm dik Europees eiken. Door het gebruikte multiplex dempen deze treden de geluidsoverdracht van het lopen. De treden komen in naturel kleur binnen, en kunnen in diverse kleuren geolied worden. Een compleet pakket, geleverd met stootborden en neuslijsten en standaard voorzien van een frezing in de treden voor een anti-slip profiel. Deze treden geven uw trap een solide en natuurlijke uitstraling.

   

error: