• Nieuws

 • Veel woningen hebben een ruwe of beschadigde ondergrond. Dat brengt nogal wat haken en ogen met zich mee als u aan het kijken bent voor een nieuwe vloer. Is egaliseren een optie? Een dikkere ondervloer gebruiken? Of zal er toch een nieuwe dekvloer ingestort moeten worden? Allemaal moeilijke vragen met moeilijke antwoorden terwijl het eigenlijk zo simpel kan. één woord: CORETEC vloeren!

  Hoe dan? Klik daarvoor op "Lees verder"

  Lees verder

 • Waarom is schakelmateriaal altijd vierkant? Zo dachten de ontwerpers van deze nieuwe serie schakelmateriaal van Gira. Zonder de traditionele vorm helemaal in de kou te zetten, hebben zij een serie op de markt gezet met afgeronde hoeken en een uitgebreid kleuren-pallet. 

  Lees verder

 • Een deur met een verhaal. De nieuwe Cottage-lijn van het A-merk Skantrae spreekt boekdelen. Is uw woning al Rivièra Maison 2.0? Met deze nieuwe binnendeuren word dat plaatje compleet! 

  Lees verder

 • Een echt houten vloer. De uitstraling en warmte die zo'n vloer bezit zijn ongekend. Toch kent de houten vloer zijn ongemakken. Zo moet deze goed onderhouden worden om mooi te blijven. Tevens is het een kwetsbaar product. Keramisch parket bied hier mogelijkheden.
  Deze tegels zien er uit als hout, maar dan met alle gemakken van een gebakken steen. De uitkomst? Wij vinden van wel!

  Lees verder

error: