• Inmiddels zijn bij velen de ruime mogelijkheden om uw woning te laten verbouwen bekend.

  Al onze producten kunnen door onze buitendienst gemonteerd worden. Of het nu gaat om één rolgordijn of een totale renovatie, bij Van Dee is het mogelijk.

  Wij werken met vakmensen die de producten met zorg zullen monteren, leggen of hangen.

  Nadat er in de showroom besproken is wat uw wensen zijn, zal een van onze medewerkers, op locatie, de situatie opnemen. Hierna zult u, vrijblijvend, een offerte ontvangen.

  Wij bereiden de klussen uiterst nauwkeurig en tot in het kleinste details voor en bespreken alles uitgebreid met de klant. Zo zijn misverstanden nauwelijks mogelijk.

  De klant weet precies wat zij kan verwachten en de klus, groot of klein, zal vlekkeloos verlopen.

 • We zijn gespecialiseerd in:

 • Harde vloeren

  Laminaat leggen 
  PVC vloer leggen 
  Houten vloer leggen 
  Marmoleum leggen

 • Timmerwerk

  Kastenwanden bouwen
  Binnen- en buitendeuren afhangen
  Schuifwanden monteren
  Traprenovatie monteren (hout)

 • Tegelwerk

  Vloertegels leggen
  Vloerverwarming leggen / frezen

 • Woning stoffering

  Tapijt leggen
  Vinyl leggen
  Trappen bekleden
  Gordijnen hangen
  Horren monteren

 • Projecten

  Aan een grotere verbouwing kleven ook grotere risico's, dat begrijpt iedereen. Deze risico's zijn tot een minimum te beperken door de volledige verbouwing bij één bedrijf onder te brengen. Hierdoor kunnen de werkzaamheden en materialen op elkaar afgestemd worden, kan er overlegd worden door onze monteurs over de duur van de werkzaamheden en de inschatting van de risico's. Wanneer er zich problemen voordoen, kan er direct op gereageerd worden, zodat dat de klant niet in de problemen komt. Niet alleen de risico's worden beperkt, maar ook de arbeidskosten zullen worden verlaagd door het samenvoegen van werkzaamheden. Op deze manier kan een aantrekkelijke eindprijs voor het project worden gerealiseerd.

error: