• Kasten

 • Opbergruimte
  We komen het altijd tekort. Gelukkig zijn er zijn verschillende manieren om dit op te lossen.

  Voor de ‘handyman- of vrouw’ is er natuurlijk een bepaalde Zweedse keten waar je terecht kan. Maar wat als u niet zo handig bent? Of als u perfectie wenst betreffende de afwerking?

  Dan zijn wij er om u te helpen!

  Een kast is meer dan enkel opslag; het is onderdeel van uw woning en interieur. Een solide en volledig maatwerk kast biedt een meerwaarde: U heeft uw kleding en spullen precies waar u ze hebben wilt, en ze zijn prachtig om te zien!

  Met ruim 60 verschillende houtdecors en 40 verschillende glasdessins kunnen wij voor iedereen zijn of haar droomkast bouwen. Praktisch alles is naar wens te personaliseren. Ook voor lastige ruimtes, bijvoorbeeld bij een schuin dak, kunnen wij voor u een geschikte kast plaatsen.

  Als wij een kast bij u thuis plaatsen, vinden we het erg belangrijk dat de kwaliteit daarvan hoogstaand is. Daarom krijgt u op al onze schuifdeursystemen 10 jaar fabrieksgarantie!

 • In onze showroom werken wij met een 3D-tekenprogramma. Terwijl we met u brainstormen over de uitstraling en de indeling van uw nieuwe kast, kunt u direct de verschillen zien.

  Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

error: