• Traprenovatie Tapijt

  Hierboven een voorbeeld van een traprenovatie, uitgevoerd met tapijt van het merk Desso.
  Onze stoffeerder kon hier zijn kunstjes goed laten zien, want de klant koos voor twee verschillende kleuren tapijt.
  Met een gezonde kritische blik heeft onze stoffeerder er een prachtig plaatje van gemaakt!

  Bovenstaande trap hebben wij gestoffeerd met studio tapijt van het merk Parade. De klant heeft gekozen om de zijkanten van de trap te schilderen in plaats van mee te stofferen. Dit geeft een rustiger beeld en legt de nadruk meer op de treden en stootborden.

  Traprenovatie – Eiken treden

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hierboven ziet u een voorbeeld van onze houten traprenovatie. Deze tredes zijn samengesteld van 18mm multiplex in combinatie met 6mm Europees eiken. De kleur kan geheel naar wens aangepast worden. Voor montage schuren wij de tredes en brengen wij de gewenste kleur met een mono-coat lak aan. Op dit voorbeeld heeft de klant gekozen voor lichte stootborden om de tredes extra te accentueren.

  Traprenovatie PVC

       
  Steeds vaker word er PVC gekozen als vloerafwerkingen in een woning. Dankzij de realistische stroken en duurzaamheid is pvc ook in opkomst bij traprenovaties. Door middel van een speciaal neusprofiel kan het PVC stevig verlijmd worden en word de trap één geheel met de vloer beneden en/of boven. Niet alleen praktisch maar ook mooi om te zien!

   

  Op bovenstaande trap hebben wij PVC van Gerflor uit de Creation 70 lijn toegepast. Dit PVC dankt zijn naam aan de robuuste slijtlaag van maar liefst 0,70mm.
  Daarom is deze uitermate geschikt om bijvoorbeeld op een trap toe te passen. Daar naast is het ook nog is een geweldig plaatje om te zien, met strak afgewerkte stootborden en zijkanten een lust voor het oog.

  Trap bekleden met een loper

   

  Een andere stijlvolle afwerking van de trap is het plaatsen van een traploper. In de situatie hierboven hebben wij sisal tapijt op de 1e verdieping gelegd en door laten lopen op de trap. De loper is afgewerkt met een contrasterende bies om het geheel in een modern jasje te steken.

   


   

  De twee traplopers hierboven hebben wij gemaakt in de Bellevue, het nieuwe pand van de 3 Zussen in Tiel.
  Er is gekozen voor een sterk tapijt van het merk Parade. Gecombineerd met traproedes en knol-ogen in de kleur mat-nikkel geeft dit de trappen een geweldige uitstraling.

   

error: