• Buitendeuren

 • Samen met de rest van de buitenkant vormt de buitendeur het visitekaartje van uw woning. Tevens vertelt het iets over uzelf en de stijl waarin u uw woning plaatst. Daarbij moet uw nieuwe buitendeur natuurlijk ook mooi zijn, en is het van belang dat de toebehoren net als de deur van uitstekende kwaliteit zijn. Met het uitgebreide aanbod van Skantrae is er voor elke woning en stijl een passende buitendeur te vinden.

  Wat maakt een goede buitendeur?

  - Gebruik van gecertificeerd Optimax FSC® hout voor de productie van de deur
  Duurzaam, degelijk en milieuvriendelijk hout verlengen de levensduur van uw deur en het mileu

  - Een pen-gat verbinding tussen de houten delen van de de deur
  Met deze verbinding bent u er zeker van dat uw buitendeur degelijk is en blijft in ons grillige hollandse klimaat

  - Een goede grondverfbehandeling
  De Skantrae buitendeuren worden standaard voorzien van een royale laag grondlak van 120mµ dik. Een perfecte basis voor uw eindlak

  - Vooraf geconditioneerd hout
  Door het gebruikte hout vooraf te conditioneren vermindert Skantrae de werking van haar buitendeuren. Zo blijft de lak op uw buitendeur langer mooi, en sluit de deur het hele jaar door goed.

   

 • Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers denken graag met u mee over de keuze van uw nieuwe buitendeur. In onze showroom kunt u ook de brochures met daarin het complete assortiment van Skantrae meenemen. Zo kunt u op uw gemak kijken welke deur het beste bij u past. 

 • Voor iedere stijl

  Ieder persoon heeft een bepaalde smaak. Aan de hand daarvan richt men zijn of haar woning in. Skantrae bied een breed scala aan voordeuren, zodat elk huis goed kan smoelen met een Skantrae voor-, achter of balkondeur. Hiernaast een greep uit de collectie.

 • Glas

  Veel voor- en achterdeuren zijn voorzien van glas. Dit zorgt voor extra lichtinval in uw woning, en geeft u de mogelijkheid te zien wie er voor uw deur staat. Bij alle buitendeuren van Skantrae met een glasuitsparing heeft u een uitgebreide keuze aan glassoorten. Van blank glas tot glas-in-lood. Het gehele assortiment glas van Skantrae bestaat uit geïsoleerd veiligheidsglas. Hiermee stijgt het wooncomfort en beperkt u het energieverlies.

 • Beslag

  Wij leveren en monteren beslag van onder andere Intersteel en Skantrae. In onze showroom vind u een wand volledig gevuld met binnen- en buitendeur beslag in allerlei kleuren. Zo is er altijd een passende kruk of greep voor uw buitendeur.

 • Veiligheid

  Om te zorgen dat inbrekers uw huis voorbijgaan, is het zaak uw buitendeur goed te beveiligen. U kunt ervoor kiezen om door Skantrae af fabriek een meerpunts-sluiting te laten monteren. Tezamen met degelijk SKG gekeurd veiligheidsbeslag zorgt u ervoor dat uw buitendeur een optimale basis heeft en de veiligheid van uw woning waarborgt.

 • Ontzorgen

  Wij ontzorgen u graag van het werk dat komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe buitendeur. Zo kunnen we voor u de montage van uw nieuwe buitendeur verzorgen. Met een team ervaren timmerlieden kunnen we deze geheel pas maken op uw woning. Na montage kunnen we ook het schilderwerk voor u verzorgen. Op deze manier verlichten we u van de bijkomstigheden van uw nieuwe aanschaf en kunt u in no-time genieten van uw nieuwe, goed sluitende buitendeur. Uiteraard kunnen we ook uw oude buitendeur meenemen!

   

 • Liever digitaal bladeren? Klik op de één van de brochures hieronder om deze te downloaden in PDF formaat.

error: