• Binnendeuren

 • Met de juiste binnendeuren voor de stijl van uw huis maakt u het plaatje af.

  Bij ons in de showroom vind u het assortiment van Skantrae gepresenteerd. Skantrae maakt hun deuren in stijl, duurzaam en degelijk. Het assortiment bestaat uit talloze verschillende series met elk hun kenmerkende stijlelementen.

  Van landelijk en klassiek tot strak en modern, er zit voor elke woning een passende deur bij.

 • Beslag

  De toon die u zet met de keus van uw binnendeur, voert u door met een bijpassende beslagset. Bij ons in de showroom vindt u een wand vol binnen- en buitendeur beslag van Intersteel en Skantrae. Al het beslag is leverbaar in diverse kleuren. Dankzij het ruime aanbod aan sierlijke deurkrukken kunnen we voor elk type deur een passende klink aanbieden.

  De beleving van een binnendeur gaat verder dan de deur zelf. Alle omringende elementen zoals kozijn, plinten, architraven en plintneuten helpen mee de stemming die uw deur aan de woning geeft verder te laten rijken. Samen vormt dit een naadloze overgang tussen kamers en gang/overloop.

  Kom eens kijken bij ons in de showroom. We vertellen u alle ins en outs over de verschillende series, en helpen u graag zoeken naar uw nieuwe deur.

  Bladert u liever met papier? In onze showroom ligt altijd de nieuwste catalogus van Skantrae, gratis mee te nemen. Zo kunt u thuis op uw gemak de verschillende deuren bekijken en zien wat deze kosten

 • Voor elke stijl

   

   

  Van klassiek tot modern, voor elke stijl bied Skantrae een deur!

  Hiernaast ziet u een greep uit de collectie

 • Meer weten over deze deuren? Klik dan op de afbeeldingen voor de brochures in PDF vorm.

error: