• Beveiliging

 • De criminelen waar we ons met zijn allen tegen proberen te weren worden steeds slimmer. De inbraakgolf stijgt, en in een rook van tijd heeft de moderne boef toegang tot uw woning en waardevolle spullen. Het lijkt ook steeds meer een trend te worden om enkel ravage te maken en bewoners met een verschrikkelijk gevoel achter te laten.

  Daarom is het ontzettend belangrijk uw woning zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor deze criminelen. Als uw woning goed voorbereid lijkt, zal daar eerder omheen gereden worden dan wanneer men sloten aantreft van twintig jaar terug.

  We hebben het dan niet over alleen een sticker met “Pas op: lassie heeft honger”, of “wij hebben een alarm”, maar daadwerkelijk beveiligingsartikelen die het de boef moeilijker maken om in uw woning te komen.

  In onze winkel hebben we een afdeling speciaal gewijd aan dit soort producten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw voor- of achterdeur voorzien van een meerpunts-sluiting. Dit in combinatie met anti-kerntrek veiligheidsbeslag maakt het een stuk moeilijker om uw deur te kunnen forceren.

 • Ook ramen zijn vaak onvoldoende voorzien van beveiliging. Met enkel een ‘knip’ of uitzetter is uw raam in een mum van tijd te openen. Om dit tegen te gaan kunt u raamsloten (laten) plaatsen. Deze zijn niet zo gemakkelijk te forceren, en maken de glaspartijen van uw woning minder aantrekkelijk als ingang.

 •  

  Vergeet daarbij ook uw dakraam niet: eenmaal boven, bieden deze een manier om binnen te komen. Met een goed slot erop verkleint u de kans op een succesvolle inbraak.

 • We geven u graag advies voor de beste beveiliging voor uw woning. Zo kunnen we een op maat pakket samenstellen, en indien gewenst ook voor u monteren. Alle veiligheidsartikelen die wij verkopen dragen het Politiekeurmerk veilig wonen en hebben bewezen de inbraaktijd te vertragen. Meer weten? Kom eens vrijblijvend kijken en informeren in onze showroom!

   

error: