• Een groene vloer

  • Doe eens gek en doe eens groen!

    In ons assortiment Vinyl-vloeren hebben wij een stalen map die de naam 'anders-dan-anders' draagt. De kleuren en patronen die hierin zitten doen hun naam zeker eer aan, want één van de mogelijkheden is een grasmat als vloer.
    Vinyl is bij uitstek een milIeuvriendelijke vloer door het gebruik van natuurlijke stoffen voor de productie ervan. Nu uitgevoerd

    Niet meteen het eerste wat in u opkomt? Dat begrijpen wij, maar 'anders' is het zeker. Dat anders niet persé slechter is blijkt wel uit het resultaat: wij hebben deze vloer bij een klant op zolder gelegd, en het geeft de ruimte een hele gave uitstraling!
    Diezelfde serie kent ontzettend veel aparte vloerafwerkingen. Ideaal als u een ruimte een creatieve slag wilt geven.

error: