• CORETEC VLOEREN - de Beste klikvloer ooit.

 • Deze nieuwe clickvloeren onderscheiden zich in hun uitvlakkend vermogen dankzij een laagje kurk onder op. Deze laag verzorgd tevens de ondervloer, dus deze is niet meer los nodig. De planken 'werken' niet dankzij een kunststoffen kern. Hierdoor kunnen deze click vloeren strak tegen muren en kozijnen worden gelegd. Wanneer de vloer gelegd is, is deze waterdicht.

  Dankzij het uitvlakkende vermogen van deze vloer kan hij in veel situaties zo over uw huidige vloer heen. Tegels, hout of een beschadigde dekvloer; met de nieuwe Coretec vloer is egaliseren verleden tijd!

  Buiten al deze voordelen die een Coretec vloer u bied, scoort deze ook pluspunten op het gebied van geluidsreductie, krasbestendigheid en reinigingsgemak.
  Kortom: De beste klikvloer ooit.

   

 • Benieuwd naar deze wondervloer? Kom eens kijken in onze showroom!

  Alvast een foldertje doorbladeren? Klik dan op de folder hiernaast

error: