• Keramisch parket brengt uw vloer tot leven!

  • Veel mensen vinden een houten vloer prachtig. Het straalt warmte uit, past bij vele inrichtingen en laat zich voor de dagelijks schoonmaak gemakkelijk van vuil ontdoen door een rondje stofzuigen. Maar dan komt het: het échte onderhoud! Eens per 3-4 jaar alle meubels aan de kant, de vloer opschuren en daarna waxen of oliën tot deze weer verzadigd is en de gewenste kleur bereikt heeft. Een klus waar je met een doorsnee woonkamer een paar dagen zoet mee bent. Ook is het erg belangrijk om goed uit te kijken met scherpe of zware voorwerpen, want voor je het weet heeft de vloer een lelijke kras of duts opgelopen. Conclusie: Hout is mooi, maar zonder aandacht blijft het dat niet…

    Er bestaat echter een alternatief: Keramisch parket! Net als hout zijn dit lange en soms ook brede planken, maar dan geproduceerd als een gebakken tegel. De laatste jaren zijn de kleuren en structuren die deze stenen dragen steeds realistischer geworden, en inmiddels kunnen veel mensen deze vloeren niet van echt hout onderscheiden. Totdat het tijd is voor de schoonmaak: Een emmer en een dweil zijn hierin uw wapen. Met alle gemak en onverschilligheid laat de steen zich dweilen. Iets teveel water? Niets aan de hand! Verder kunt u met uw vertrouwde stofzuiger moeiteloos de vloer dagelijks ontdoen van stof. Het gemak en de duurzaamheid van een gebakken tegel, met de look en feel van echt hout. Wij noemen het een uitkomst!

error: